KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: activeer Java visit koboldusa.com

Ontwikkeling


Onze research-afdeling bestaat uit een aantal ervaren ingenieurs uitverschillende vakdisciplines. Deze afdeling is in staat om snel eenoplossing te bieden voor uw meet-vraagstuk. Wij ontwikkelen vaakproducten in nauwe samenwerking met onze klanten. Zo zijn wij in staatgoed aan de vraag uit de markt tegemoet te komen. Onze technische- en engineeringsafdelingen ontwikkelen industriële producten in onze Kobold fabrieken.
De technische kennis, samen met de moderne ontwerp-en ontwikkelmethoden, staan in onze fabrieken tot uw beschikking. Hetcontinu contact met onze klanten en het voldoen aan de door u gesteldeeisen en wensen zijn de basis voor ons succes. Kobold ingenieurs ontwikkelen en testen in eigen laboratoria en test faciliteiten

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Ieder detail is het logische eindresultaat van kwaliteit en ervaring

KOBOLD Messring-Patenten

Ietswaar wij oprecht trots op zijn. De jarenlange ervaring en debekwaamheid van onze technici, ingenieurs en personeel kan niet beter tot uiting gebracht worden dan door onze patenten. Door de jaren heen hebben wij een respectabel aantal patenten verzameld.Dit succes is een verder bewijs aan onze klanten dat Kobold een innoverende partner is.
 

elektronik-2.282x158-crop.jpg
konstruktion.282x158-crop.jpg
pruefstand.282x158-crop.jpg

Lid van de KOBOLD Group

Products by Keyword

Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

loading
loading