KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: activeer Java visit koboldusa.com

Kwaliteitsrichtlijn

Wij zijn fabrikant van meetinstrumenten voor procesinstallaties in verschillende industrie sectoren, wereldwijd. Zijn zien globalisering niet als een bedreiging maar als een uitdaging. En ontwikkelen initiatieven om onze jaarlijkse ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Wij focussen ons hierbij op gezonde en stabiele groei in Sales, continue kostenbeheersing waarbij wij de klant centraal stellen.

Het is onze eerste prioriteit om goede service en producten te leveren die voldoen aan de klantwensen en specificaties. Het doel is om daarbij een hoge klanttevredenheid re realiseren.

Wij gaan zeer accuraat en efficient om met klachten en zetten ons in deze zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Het fabriceren van hoge kwaliteitsproducten is een van onze belangrijkste doelstellingen. Daarnaast is het ons doel korte levertijden te realiseren. Om dit te realiseren werken wij nauw samen met onze toeleveranciers en producerende partners.

KOBOLD streeft permanent naar een uitstekende relatie met onze klanten. Dit doen wij met een policy gericht op openheid, transparantie en eerlijke concurrentie. Onze gemotiveerde, verantwoordelijke en hoog opgeleide medewerkers verzekeren een succesvolle benadering van de markt.

Ons productie georrienteerd kwaliteitsmanagementsysteem verlangt regelmatig assessments welke toetsen of wij onze kwaliteitseisen realiseren. Audits en controles verbeteren ons constant en handhaaft niet alleen onze hoge standaard maar biedt mogelijkheden ons nog verder te verbeteren.

Onze productieprocessen voldoen aan de wettelijke regels and overige wettelijke regelgevingen op het gebied van milieu en veiligheid. Het verzekert ons ook van regelmatige risico analyses om te komen tot een nog veiligere werkomgeving en tot het milieuvriendelijk produceren van onze producten.

Onze focus staat gericht op een sociaal en milieuvriendelijk voortbestaan.

Lid van de KOBOLD Group

Products by Keyword

Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

loading
loading