KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: activeer Java visit koboldusa.com

Nauwkeurig meten en regelen van koelwaterverdeelsysteem

duk-anwendung_foto_pu_20160204.282x0-aspect.jpg


Taak

Bij koelapplicaties in radiofrequentie- en semiconductoronderdelen stroomt een speciale koelvloeistof op waterbasis van de koeler naar diverse koelsegmenten. Het is van belang dit voortdurend te monitoren, omdat de koelvloeistof kostbaar is. De pH-waarde en geleidbaarheid van de koelvloeistof verandert door het continu gebruik ervan. Om de gewenste kwaliteit te behouden, moet de vloeistof worden behandeld. Zo kan er langer gebruik van worden gemaakt, wat de kosten verlaagt. De uitdaging is zo effectief mogelijk de koelvloeistof onder een druk van 16 bar vanaf de koeler te distribueren. De exacte flow is dan van groot belang. Om dit te realiseren is een compleet roestvaststalen leidingwerk noodzakelijk. In dit leidingwerk bevinden zich sensoren voor het meten van fl ow, druk en temperatuur. Alle sensoren zijn aangesloten op een SCADA-systeem. Ze moeten een minimale drukval hebben en gegarandeerd lekvrij zijn. Ook dienen de sensoren in verband met de inbouw compact te zijn.

Oplossing

Binnen het uitgebreide productprogramma van Kobold kunt u een keuze maken op basis van uw wensen. Compacte inbouw, nauwkeurigheid, lokale LED indicatie, universele  inbouwmogelijkheden en minimaal drukverlies in uw systeem.

  • De Kobold Ultrasoon flowmeter type DUK is geselecteerd op basis van de hoge nauwkeurigheid.
  • De Temperatuurtransmitter type TDA kenmerkt zich door de zeer kleine insteekdiepte van de sensor.
  • De Druktransmitter type PDA is gekozen op basis van de universele inbouwmogelijkheden, hoge nauwkeurigheid en de zeer compacte uitvoering.

Lid van de KOBOLD Group

Products by Keyword

Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

loading
loading