KOBOLD Instruments Inc • 1801 Parkway View Drive • 15205 Pittsburgh, PA • Tel: +1 412 788 2830 • E-mail: activeer Java visit koboldusa.com

Boorkopkoelvloeistof voor tunnelboormachines

Variabel area flowmeter in een hogedrukuitvoering
magnify

Variabel area flowmeter in een hogedrukuitvoering


Taak

Moderne tunnelboormachines zijn zeer complexe ondergrondse mobiele installaties. De hoge eisen die aan deze installaties worden gesteld, kunnen alleen worden waargemaakt door de modernste technologieën toe te passen. Smering en koeling kunnen slechts worden gerealiseerd via de aanvoer van specifi eke vloeistoffen. Om een efficiënte smering, spoeling en koeling te waarborgen, wordt de booremulsie onder hoge druk tot wel 500 bar naar de boorkop gevoerd. Om de data-acquisitie naar de controlekamer te realiseren, is een robuust meetsysteem nodig dat zware condities aankan en uitgangsignalen levert aan het besturingssysteem.

Oplossing: Variabel area flowmeter in een hogedrukuitvoering

van Heinrichs Messtechnik

De serie BGN is zo uitgevoerd dat er eenvoudige ontwerpen voor hoge druk leverbaar zijn. De cilindrische behuizing bestaat uit een dikwandige pijp. Een werkdruk van 500 bar of hoger is haalbaar. De vlotter wordt in positie gehouden met een speciale constructie, die robuuster is dan in andere doorstroommeters. De meting is gekoppeld aan een mechanisch display met transmitter. De transmitter is leverbaar met 4-20 mA HART®, Profi bus® of Fieldbus®.

Lid van de KOBOLD Group

Products by Keyword

Door deze website te gebruiken stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.

loading
loading